Ja osobiście przy wiki spędziłem około 30 godzin, własnego czasu chociaż wiki powstała na prośbę graczy, którzy mieli uzupełniać ją sami chętni gracze, tyle samo przy wikipedii spędził Brzymek + inni ludzie. Nie widziałem innych chętnych żeby zabrać się za brudną robotę. Jeżeli chodzi o ten twój "super server z rozwiniętymi expami", co to znaczy? Co to są super rozwinięte expy? Jakieś sugestie prócz rzucania nic nieznaczących haseł? Powiedz mi szczerze czemu ja mam teraz poświęcać swój czas dla takiego śmiecia co nie potrafi uszanować cudzego czasu, chociaż sam nic od siebie nie dał. Jakiekolwiek prace ruszyły tylko dlatego że pojawiały się prośby o start nowego serwera.
@Auspolen dla ciebie to nic nie jest czasochłonne zapraszam do zespołu z chęcią przyjmiemy twoją pomoc, jeżeli to nie jest nic czasochłonnego to nie powinien być problem, prawda?
@Auspolen dla ciebie to nic nie jest czasochłonne zapraszam do zespołu z chęcią przyjmiemy twoją pomoc, jeżeli to nie jest nic czasochłonnego to nie powinien być problem, prawda?