12-08-2020, 01:03 PM
akurat ty kiszon to nawet jak puszcza mape w ksztalcie kwadratu 1000x1000 z jednym rodzajem moba na mapie to i tak wejdziesz i bedziesz napierdalac po nocach zeby wbic top 1 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tak dojasnie w tym poście tu że jak oni wbiją 201 i poleca na golemy dalej czasowo będa mieć 10 min na lvl a gdy solo sie pozostanie na rate expie na Dl to juz będzie 30 min na lvl a dodać pvp do rate expe po poraszka,a ja też nie mam zamiaru jakiego kolwiek grania na ots gdzie pvp będzie nie od 8 lvl a od 500 bo to i tak nic nie zmienie gdyz oni będa miec 1k a solowy gracz 500 a tak to różnica bedzie max 200 lvl nie więcej a nie patrząc balansowo to i tak to jest denne ;p no i to jest tak wszystko z palca wyssane więc nie ma co zmieniac zawsze trzymac się stage expa i do niego dożucić za jakieś możliwośći zdobycia bonusowego expa na jakis czas i serwer rozwijac w tym kierunku to i dziadki z chęcią pograją w wolnym czasie , no a ja w tibie gram jakom gram i na serwerze nonpvp nie zagram tak samo poraz kolejny na expie rate;] pozdrawiam.