• Home
  • Members
  • Team
  • Help
  • Search
  • Register
  • Login
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search
RonOTS Poza Tematem / Offtopic Ogólne / General Czy wy lubicie mieć takie puste serwery?

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Czy wy lubicie mieć takie puste serwery?
Camillo

Newbie
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 1
26-10-2017, 02:05 PM
Czy na rękę wam jest, że na waszych serwerach od dłuższego czasu gra po 30-40 osób? Stawiacie nowy serwer i tak dogorywa on aż w końcu kilku ostatnich maniaków się znudzi. Nie myśleliście żeby zrobić kiedyś jakąś nową edycję Rona z pompą, z prawdziwego zdarzenia? Z dobrą promocją, reklamą na forach tibijki? Tchnąć w tego otsa jeszcze trochę życia i zarobić przy tym więcej papy przy okazji? Macie naprawdę fajną mapę, unikalny klimat, a to, że istniejecie już od 10 lat sprawia, że sporo ludzi kojarzy ten serwer i chętnie by pewnie na niego wbiła, tylko w ogóle nie ma pojęcia, że jeszcze żyje.

I nie mówcie, że czasy Tibii już minęły, że nikt w to prawie nie gra, ble, ble ble... bo nowe otsy powstają cały czas i nawet jakieś g*wniane serwery mają na wejściu po kilkaset, a nawet tysiąc osób, bo jedyne co dobrego mają to reklamę. Ron poważnie ma potencjał, tylko musi ktoś go wykorzystać, bo dalej będzie wiało nudą.

[Obrazek: comment_d8aouUIx3wpBt1stTireFMVm19jnpsY0.gif]

Pozdrawiam wszystkich. Uśmiech
Pokachontaz

Newbie

Liczba wątków: 0
27-10-2017, 12:36 AM
Free pacc plx
Banner

Visitor

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
29-10-2017, 12:35 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2017, 12:35 PM przez Banner.)
Dla mnie ronots mógłby mieć nawet 1 gracza - mnie. Do końca mojego życia <3 xDDD
Brzymek

Warrior

Liczba postów: 234
Liczba wątków: 13
29-10-2017, 06:37 PM
Nie wiem, jak dla mnie ten ots mógłby mieć po prostu swoje edycje (resety co miesiąc czy coś). Pacc powinien być dla wszystkich, a za pp mogły by być jakieś respy za kluczem lub inne udogodnienia.
Szynybylyzle

Nieaktywowany email
Liczba wątków: 0
13-09-2018, 04:05 PM
Tu się zgodzę. Kiedyś grałem to było po 600 osób. A teraz 4....Dzisiaj Cię coś!!!
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa