Uzywanie takiego błędu w pvp, a używanie w sytuacji gdzie nikomu sie nie szkodzi to jest ogromna roznica w mojej opinii, koles powinien smialo wylapac bana
(20-01-2020, 12:41 AM)Dreamfyre napisał(a): dziele się bugiem? czy ty po prostu czytać nie umiesz na forum ktoś go ładnie opisał w twoich tematach o banie.
jak już mówiłem nie podejmuje sie tego tematu ponieważ co nie zrobię i tak bd złe wiec czekamy dalej na inna osobę która zadziała
problem jest taki, że nikt tu nic nie zdziała, bo wystarczy, że ten człowiek jest twoim kolegą.
***** w ciebie, w tego bana i w tego zdechlego corrupted serva
moja noga nigdy wiecej na tym scierwie nie powstanie jak taka kundelkowata obsluga jest. essssssa
ron r.i.p 2020
2 postacie zalogowane na tym samym acc to to samo co wylogowywanie sie na akcji z pz xD no trzymajcie mnie
Wez rozbieg i pierdolnij bana w sciane przylupie
20-01-2020, 03:44 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-2020, 03:54 PM przez Brzymek.)
Nikt nie wie jak zrobić tego xloga. Może max 4 osoby.
Gracze domagają się sprawiedliwości.
Niedługo wszyscy zaczną xlogi robić w trakcie walki, jak pokażecie ludziom, że wykorzystywanie błędów nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami.
Jesteś największym pasożytem tego serwera.
Przez ciebie ten ots zdechnie na dobre.
Będziesz sobie bocił na pustym serwerze z azą i brendejem.
Jestem ciekaw, ile zapłaciłeś dla gma za stanowisko na tym otsie.
Nie zrobiłeś tu praktycznie niczego, a masz poparcie jakbyś był w obsłudze od 10 lat.