12-06-2025, 11:02 PM
chyba sobie jaja robicie ze wprowadziliscie podatek od zakupionego przedmiotu
to jest tylko gra, nikt nie ma czasu na wprowadzenie aktualizacji a o update zapomnij
a chłopy powbijali po 7 k lvl i nie dają grać innym, wystarczyło usunąć stamina rune
ja nigdy nie użyłem stamina rune chyba ze mialbym bota to wtedy byla by taka potrzeba.
graja w 3-4 osoby i tylko wy macie takie lvl
oczywiście szanuje ze 'gracie bez bota' i tak sie poświęcacie zeby wkońcu miec 8k to tyle czasu przed kompem w dodatku
znajdujecie czas aby podnieść ceny i wprowadząc podatki jakieś
i narzekanie ze nikt nie gra, jak to okradanie w bialy dzien.
ale wprowadzić nowe zadania i nagrody dla nowych graczy to nie, bo lepiej zrobić pokręcony quest dla 2 wysokich lvl z dodanymi informacjami po pol roku lub w ogóle
moze coś się kiedyś zmieni
Zacznijcie Szanować Graczy !
to jest tylko gra, nikt nie ma czasu na wprowadzenie aktualizacji a o update zapomnij
a chłopy powbijali po 7 k lvl i nie dają grać innym, wystarczyło usunąć stamina rune
ja nigdy nie użyłem stamina rune chyba ze mialbym bota to wtedy byla by taka potrzeba.
graja w 3-4 osoby i tylko wy macie takie lvl
oczywiście szanuje ze 'gracie bez bota' i tak sie poświęcacie zeby wkońcu miec 8k to tyle czasu przed kompem w dodatku
znajdujecie czas aby podnieść ceny i wprowadząc podatki jakieś
i narzekanie ze nikt nie gra, jak to okradanie w bialy dzien.
ale wprowadzić nowe zadania i nagrody dla nowych graczy to nie, bo lepiej zrobić pokręcony quest dla 2 wysokich lvl z dodanymi informacjami po pol roku lub w ogóle
moze coś się kiedyś zmieni
Zacznijcie Szanować Graczy !