21-10-2011, 01:38 PM
O. Gimnazjalistki zaczęły dorastać i na miłość im się zebrało, jednak muszę was zawieść, bo świat jest okrutny i tej miłości nie znajdziecie. No, chyba, że usuniecie pryszcze, schudniecie i odejdziecie od komputera.
Przechodząc do sedna, kobieta poszła by za mężczyzną na pewną śmierć, ponieważ kobiety mają ograniczone logiczne myślenie, kierują się głównie emocjami i huśtawką hormonalną w ich organizmach. Jeśli byłaby odwrotna sytuacja, to mężczyzna prędzej starałby się znaleźć sposób na uniknięcie pewnej śmierci, jeśli nie byłaby to sprawa honoru. A romantyzmem się nie oszukujcie, bo finalnie i tak jego celem jest jedno.
Uff... tak głęboki post na forum o Tibii... Co ja robię... I tak większość gimbusów nie zrozumie :/
(19-10-2011, 09:22 PM)Gorgoroth napisał(a): Prawdziwa kochająca kobieta idzie za mężczyzną nawet na pewną śmierćTak, to prawda. Nigdy nie uważałem kobiet za inteligentne stworzenia. Nie umieją nic wymyślić, co najwyżej nauczyć się tego co już jest poznane. Dlaczego kobiety nie dostają nobli z nauk ścisłych? Skłodowska nie jest wyjątkiem, bo jej odkrycia (radioaktywność itp.) to zasługa głównie jej męża, Piotra Curie.
Przechodząc do sedna, kobieta poszła by za mężczyzną na pewną śmierć, ponieważ kobiety mają ograniczone logiczne myślenie, kierują się głównie emocjami i huśtawką hormonalną w ich organizmach. Jeśli byłaby odwrotna sytuacja, to mężczyzna prędzej starałby się znaleźć sposób na uniknięcie pewnej śmierci, jeśli nie byłaby to sprawa honoru. A romantyzmem się nie oszukujcie, bo finalnie i tak jego celem jest jedno.
Uff... tak głęboki post na forum o Tibii... Co ja robię... I tak większość gimbusów nie zrozumie :/