• Home
  • Members
  • Team
  • Help
  • Search
  • Register
  • Login
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search
RonOTS Ogolne Nowości / News Eventy :)

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Eventy :)
Ewelina Lisowska

Visitor
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 6
28-07-2019, 09:57 PM
ustaw sobie baksik na awatar w 2k19 półmózgu ciapaty, ha tfu
Vipson

Accepted

Liczba postów: 33
Liczba wątków: 8
28-07-2019, 11:37 PM
(28-07-2019, 05:54 PM)Pro Dziekan napisał(a):
(26-07-2019, 11:55 PM)Vipson napisał(a): On to robi dla nas za frajer , a my gramy za frajer . Co to ma do rzeczy? Ludzie się męczą żeby wbijać lvl/expa a tu nagle +15% i zwiększony loot .
Zastanów się czy robisz classica czy kolejnego orsh otsa bo powoli w tą strone idziesz a te rpki i eki grające rpg to powiem tak , nie powinniscie mieć w ogóle głosu na tym forum bo ***** sie znacie ELDO.

Myślałeś może o tym, żeby kiedyś np. zamknąć pi.zde? xD boli cię to, że nie każdy ma downa i tłucze wszystkich jak leci tylko woli spokojnie pograć wbijając lvl i zbierając sobie itemy xD ty i tobie podobni uważacie się za takich kozaków bo macie "skilla" w PvP tylko szkoda, że na mieście już takimi kozakami byście nie byli xD każdy gracz, czy to spokojny czy ten od PvP miał, ma i będzie mieć takie samo prawo głosu więc klaśnij się w piz.de i skończ te płacze lamenty bo nic tym nie ugrasz, a tylko większej beki dostarczasz myślącym graczom xD

***** cos o mysleniu a wczesniej gadasz jaki w rl jestem nie znajac mnie totalnie , jestes szczochem z iq piachu wiec nie masz prawa glosu , essa .
Co do Fugi sprawa jasna , cygany sprzedawac dywany
Najemnicy

Visitor
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 3
29-07-2019, 12:21 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2019, 12:22 AM przez Najemnicy.)
Szpital w Toszku czeka na nowych pacjentów jakby Was tam wszystkich wsadzić to by miejsc zabrakło.
Pro Dziekan

Accepted

Liczba postów: 65
Liczba wątków: 11
30-07-2019, 08:43 AM
(28-07-2019, 11:37 PM)Vipson napisał(a):
(26-07-2019, 11:55 PM)Vipson napisał(a): On to robi dla nas za frajer , a my gramy za frajer . Co to ma do rzeczy? Ludzie się męczą żeby wbijać lvl/expa a tu nagle +15% i zwiększony loot .
Zastanów się czy robisz classica czy kolejnego orsh otsa bo powoli w tą strone idziesz a te rpki i eki grające rpg to powiem tak , nie powinniscie mieć w ogóle głosu na tym forum bo ***** sie znacie ELDO.

Myślałeś może o tym, żeby kiedyś np. zamknąć pi.zde? xD boli cię to, że nie każdy ma downa i tłucze wszystkich jak leci tylko woli spokojnie pograć wbijając lvl i zbierając sobie itemy xD ty i tobie podobni uważacie się za takich kozaków bo macie "skilla" w PvP tylko szkoda, że na mieście już takimi kozakami byście nie byli xD każdy gracz, czy to spokojny czy ten od PvP miał, ma i będzie mieć takie samo prawo głosu więc klaśnij się w piz.de i skończ te płacze lamenty bo nic tym nie ugrasz, a tylko większej beki dostarczasz myślącym graczom xD

***** cos o mysleniu a wczesniej gadasz jaki w rl jestem nie znajac mnie totalnie , jestes szczochem z iq piachu wiec nie masz prawa glosu , essa .

Bo znam siebie i wiem, że te wszystkie ura bura PvP byście się posrali przede mną xDDDD
Creyu

Warrior
Liczba postów: 180
Liczba wątków: 9
30-07-2019, 11:38 AM
(30-07-2019, 08:43 AM)Pro Dziekan napisał(a):
(28-07-2019, 11:37 PM)Vipson napisał(a):

Bo znam siebie i wiem, że te wszystkie ura bura PvP byście się posrali przede mną xDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vipson

Accepted

30-07-2019, 12:23 PM
Pro dziekan , pierdolnij sie w czerep placku xD ***** ceaniaki w rl
Pro Dziekan

Accepted

Liczba postów: 65
Liczba wątków: 11
30-07-2019, 09:39 PM
(30-07-2019, 12:23 PM)Vipson napisał(a): Pro dziekan , pierdolnij sie w czerep placku xD ***** ceaniaki w rl

Nie wierzysz? Zapraszam lamusie xD szybko wtłukę ci rozum do tego tępego łba
Mr Ronii

Warrior

Liczba postów: 221
Liczba wątków: 20
30-07-2019, 10:38 PM
"Starajmy się, poprzez modlitwę i działania, stawać się ludźmi, którzy wygnali przemoc ze swego serca, słów i gestów oraz budować wspólnoty bez przemocy, które troszczą się o wspólny dom. " ~ Papież Franciszek
Pokój twemu duchowi pro dziekanie tibijski
Fugas

Nieaktywowany email
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
30-07-2019, 11:45 PM
nazywam sie mobil i mieszkam w grabkowicach i do tego rok temu poznalem co to szczescie ey ey ey ey nazywam sie skalniak i wczoraj ogolilem siusiaka nie wiem po co bo jestem gruba ***** i robie cardio w swojej kawalerce kiedy wstaje srac
Vipson

Accepted

31-07-2019, 12:32 AM
Idz Dziekan na arene i poprzekladaj sobie mshoty , pocwicz to bo i tak w zyciu nic nie osiagniesz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (6): « Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa