• Home
  • Members
  • Team
  • Help
  • Search
  • Register
  • Login
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search
RonOTS Ogolne Zapytaj Obsługę / Ask Support liguria - propozycja

• 1 głosów - średnia: 5
liguria - propozycja
exercise

Visitor
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
20-10-2025, 05:05 PM
Witam wszystkich , wychodzę z zapytaniem czy nie można wprowadzić na Ligurii pvp - optional ?

problemem ogólnie waszych serwerow i niskiej ilości graczy jest to, że macie na serwerach kilka-kilkanaście osób starych graczy, którzy poprostu często nie dają grać nowym osobom .
Z uwagi na małą liczbę graczy im się nudzi i zabijają kogo popadnie na ''hita'' i  naprawdę w takich warunkach odechciewa się grać . 

Nie wylewam żali - uważam tylko że to poprawiło by to grywalność i dużo osób nowych na spokojnie poznałoby grę i cały system świata, który jeżeli się tutaj nie grało jest odmienny i inny niż standardy na rl tibii .
Zwłaszcza ze na pewno znajdzie się spora część graczy którzy poprostu graja dla expienia i robienia questow . 

ps. optional pvp high lvl'om nic nie zmienii - beda chcieli sie bic - smialo - ale wykluczy to mozliwosc wyrzucania z serwera i obrzydzania gry nowym osobom  - jak to się dzieje obecnie . 

Komu pomysł się podoba - podbijajcie . dzieki
eue

Visitor
Liczba wątków: 0
20-10-2025, 05:15 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2025, 05:21 PM przez eue.)
Jestem za !
Wróciłem po latach myślę odświeżę sobie rona zobaczę co tam słychać,ale nie ma szans no przecież ***** gość jest tak odklejony 5 k lvl siedzi 24h i exivuje w każdym zakątku świata. Ja 600 lvl nic nie mogę zrobić,bo gość będzie lurował cały resp i uhał.. i to żeby raz to bym puścił kantem, ale bez jaj,że o której się nie zalogujesz gość jest koło ciebie… dlatego wychodzę i nie wracam obrzydził na zawsze.
Nie pozdrawiam
Xenosss

Visitor
20-10-2025, 05:29 PM
Bardzo dobra propozycja, jestem jak najbardziej za. 

Każdy kto wejdzie po latach przerwy będzie mógł na spokojnie wejść od czasu do czasu i pograć.. Sam wróciłem po kilku latach i non stop ktoś z Topki mnie ubija na jedno ue .. Serwer traci ludzi przez idiotów, którzy się nudzą.
Kimeros

Visitor

20-10-2025, 08:18 PM
Moim zdaniem bardzo dobra propozycja. Nic nowego od siebie nie dodam bo powyżej wszystko zostało ujęte. Również jak poprzednicy nie dawno wróciłem na stare śmieci, przypomnieć sobie dobre czasy, a i może spotkać znajomych, no niestety nie bardzo da się pograć bo jakaś dziwna ekipa zrobiła sobie "Dominando" i się bawią w wybijanie graczy. Okej jest to server pvp więc mają do tego prawo, aczkolwiek jak słabe jest wybijanie 6k lvlem graczy z lvlem 400. Także jak najbardziej przydało by się wprowadzić pewne zmiany. Pozdrawiam
pantadeusz

Visitor
20-10-2025, 08:53 PM
jestem jak najbardziej za świetny pomysł !
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa