• Home
  • Members
  • Team
  • Help
  • Search
  • Register
  • Login
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search
RonOTS Ogolne Nowości / News Catania V2 - czas start!

• 0 głosów - średnia: 0
Catania V2 - czas start!
Werata

Nieaktywowany email
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
02-05-2025, 02:19 AM
Hej siemanko LIGURIA
mam pytanie odnośnie amazońskiej tarczy i wspaniałej tarczy
a może by tak:
Amazońska tarcza +5 na wszystkie rodzaje obrażeń + 50 hp/s (Jako 2 nagroda na quescie DFQ)
Great Shield +3 odp na wszystko +20 hp/s ( + dodanie questa na great shield ze starej mapy quest na yanta ore)
Pozdrawiam
Werata

Nieaktywowany email
Liczba postów: 2
12-06-2025, 11:02 PM
chyba sobie jaja robicie ze wprowadziliscie podatek od zakupionego przedmiotu
to jest tylko gra, nikt nie ma czasu na wprowadzenie aktualizacji a o update zapomnij
a chłopy powbijali po 7 k lvl i nie dają grać innym, wystarczyło usunąć stamina rune
ja nigdy nie użyłem stamina rune chyba ze mialbym bota to wtedy byla by taka potrzeba.
graja w 3-4 osoby i tylko wy macie takie lvl
oczywiście szanuje ze 'gracie bez bota' i tak sie poświęcacie zeby wkońcu miec 8k to tyle czasu przed kompem w dodatku
znajdujecie czas aby podnieść ceny i wprowadząc podatki jakieś
i narzekanie ze nikt nie gra, jak to okradanie w bialy dzien.
ale wprowadzić nowe zadania i nagrody dla nowych graczy to nie, bo lepiej zrobić pokręcony quest dla 2 wysokich lvl z dodanymi informacjami po pol roku lub w ogóle
moze coś się kiedyś zmieni
Zacznijcie Szanować Graczy !
Gusterio

Visitor
Liczba postów: 20
07-08-2025, 07:06 PM
Witam,
Kiedy zostaną ,,odblokowane tymczasowo zamrożone pp". Dlaczego zablokowaliście możliwość z używania legalnie zakupionych premium pointsów?
Amfa

Accepted

Liczba postów: 112
19-08-2025, 01:49 AM
Siemanko Cała Ekipa
Ronots najlepszy od lat cały czas coś się dzieje
może dodatkowe poprawki:
-każdy z bossów golden dragon golden demon morgaroth itp. pojawia się minimum raz dziennie
-zamiast z ligurii robic evo postawcie daily taski lub nowe questy dla nowych graczy
- +jeden dzien pacc za stworzenie nowej postaci
Połączenie Catani z Ligurią + w tym samym czasie otwarcie nowego serwera typu RetroClassic a jeszcze lepszym pomysłem było by odpalic najnormalniejszego oryginalnego i wyjątkowego serwa czyli serwer 8.6 z dostepem do wyspy z arsenami i Questem
"NAJSILNIEJSZY Z NAJSILNIEJSZY" oznacza to czasy RAHUZIANA Uśmiech Uśmiech Uśmiech
Proszę zróbcie coś z tym
Ron za czasów Questów z Rahuziana odzył i miał się bardzo dobrze, wtedy pracowałem na ochronie i na nockach było co robić
Normalnie northpool normalnie czasy cofid i rampam pam
połączenie + nowy serwer do DFQ+NAJSILNIEJSZY Z NAJSILNIEJSZYCH czyli czasy RAHUZIANA i RON odżyje.
Może się nie znamy jednak od lat gramy na tym samym ots nadal zalezy mi na TR lub BH tylko po to by pomagać nowym graczom.
Ale wszystko zalezy od was.
RON żyje cały czas wszystko zalezy od waszej chęci.
Pozdro 600
Noproblem

Nieaktywowany email
Liczba postów: 1
30-08-2025, 04:12 AM
30.08.2025 Ronots
dłuższy czas nic się nie działo tak do tej pory kompletnie nic się nie dzieje
o ilosci graczy nie wspomne jest gorzej niz tragedia po prostu ich brak
faktycznie gra +- 20 osób ( jedna osoba z topki mimo ze jest leszczem obsranym uważa się za boga a no i + te jego noob chary krore tylko skiluje caly czas.
nikt Kompletnie nikt nie gra na tym smietniku a chlop sie jara ze jest mistrzem gry xdd (zwykla ciota)
nawet w topce brutalnie to widac
top. 2 (7452)
top. 1 ((8558)
różnica 1103 lvl no przeciez wiadomo że to nie możliwe nie racjonalne i bez sensu
pomijając fakt ze top 1 top 2 to jedna osoba haha
to jeszcze jako jedyny korzusta z bota boze co za nie udas i tibijski i życiowy
roznica pomiedzy top 1 a top 2 to 1103 lvl haha gdize tu logika gdzie normalna gra gdzie jakies zasady
ronots to ots dla goscia z nie dojehaniem mozgowym kompletnie zakompleksionym w ogole to wypiehdalaj cjoto jehana z tego ots
idz kurfwa jehnij baranka w sciane albo wskocz pod pociag, cnhuj z toba pisdo zyciowa
roznica 903 lvl jeszcze ok szacun a roznica 1103 ehhh parodia i jakis zart jak twoje zycie parowo
won z tego ots leszczu jepany tfu na ciebie
oszukiwales wszystkich wiele lat lecz od wielu lat oszukujesz sam siebie.
jestes skonczony
wypad
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa