![]() |
Z kudzem na rybach - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Poza Tematem / Offtopic (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Dział: Ogólne / General (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: Z kudzem na rybach (/showthread.php?tid=13648) |
Z kudzem na rybach - Sir Kudzu - 13-06-2015 Witam! Jest to miejsce gdzie mogę swobodnie biadolić o wszystkim a więc - kto przeglądał dział "Propozycje" to widział, że chciałbym zabłysnąć a tym bardziej pomóc. Mam nie małe doświadczenie z mapowaniem itd gdyż sam prowadziłem serwer od 7.8 do 8.6 wtedy przestałem z braku czasu. Wiem, co każdy czuje z graczy jak chce ktoś zamknąć serwer ale czasem nie ma obsługa wyboru. Miałem serwer z expem chyba x 100 taki "swojski" od podstaw. Byli gracze którzy grali regularnie,miałem nawet ponad 60 osób online. Wtedy zmieniłem na serwer RPG...i załamka 8 osób. No cóż, zamknąłem serwer. Jednak przez cały czas słuchałem graczy i ogarniałem dla nich expowiska czy questy, to był mój sukces. To pare słów żeby się przedstawić ![]() Pozdrawiam! ![]() RE: Z kudzem na rybach - Aragorny - 13-06-2015 Ladnie . RE: Z kudzem na rybach - Khoriinoss - 13-06-2015 Widze ze znasz sie na rzeczy graty Pomoz tej holocie cos ogarnac bo jak beda sami kombinowac to usuna all w pizdu RE: Z kudzem na rybach - Sir Kudzu - 13-06-2015 Nie jestem mistrzem ale chcę z całej siły pomoc. Jutro zaczynam tworzyć specjalny quest. Zdjęcia dodam też. A na dziś dobranoc :-) RE: Z kudzem na rybach - Aragorny - 14-06-2015 Oni tylko nauczyli sie zamrażać serwery i otwierać jakies gówniane nowe . Dobranoc i super robota RE: Z kudzem na rybach - Sir Kudzu - 14-06-2015 Gdybym mógł to bym Wam udostępnił serwer ALE 1. Zakazane tu jest. 2. Mam zablokowane porty. ![]() RE: Z kudzem na rybach - Aragorny - 14-06-2015 Szkoda RE: Z kudzem na rybach - Sir Kudzu - 14-06-2015 Hybrydia zamknięta. Cóż to było oczywiste. Patrząc na to nie dziwie się. Mam przed oczami udostępniony przez obsługę serwer i się zastanawiam gdzie gracze by woleli grać- RonOts dotychczasowy z mounatmi i inna śmietanka czy zwykły klasyczny serwer powiedzmy 7.72 do którego można dodać tylko stwory i rzeczy z nowego RonOTSa. Dalsza procedura jest jak ten świat ma wyglądać. RPG szukają klasyczni gracze a takie z wysokim ewp ratem gracze szukający przygód na krótki okres. Do ekipy należy trudny wybór i tylko oni wybiorą to co należy. Nie komentując ich pracy żegnam Hybrydie i chylę przed nią czoło. (14-06-2015, 09:37 PM)Yoffo napisał(a): Sir Kudzu, jestem Krzyzyk Mapper/Skrypter (Technik Informatyk E.12, E.13)(E.14 we wrześniu) zapewne pare osob mnie pamięta i mój serwer pod ronIT. Jeżeli chcesz postawić serwer nie ma sprawy. Pomogę. Lecz ceny RonITowskie sa dosc duze. Wyjdz naprzeciw Matemowi z pomysłem. Ew.Gotowym projektem. Wtedy może zasponsoruje ci to Dzieki za chęci lecz pamiętaj takie rozmowy mogą spowodować dla Ciebie bana,może i dla mnie oraz zamknięcie tematu, który ma służyć tylko i wyłącznie dla serwera RonOTS. Druga sprawa to już kiedyś prowadziłem swój projekt do 2011 wtedy przestałem z pewnych przyczyn osobistych i nie wiem czy dam rade wrócić... Jeśli chcesz rozmawiać zapraszam na priv lub skype. P.S. Gemowanie jak i losowe atrybuty ekwipunku a nawet stwory o różnej sile mam opanowane odkąd powstały tutaj ;-) Kudzu |