![]() |
Eventy :) - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Ogolne (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Nowości / News (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Eventy :) (/showthread.php?tid=14853) |
RE: Eventy :) - Dandi - 27-07-2019 Ta zablokuj mnie za to ze kiszony bija wszystkich no nie ma przeciwagi. Za to ze jest scrypt na niekonczoce sie m walls It'd Co kolwiek sie tu nie powie nawet zgodnego z prawda to bydlo CIE zwyzywa bez zadnych argumentow. No jak walczycie na arguments typu 100/33 gdzie ani razu kiszony nie przegraly bitki to lepiej wywac lepiej to wam wychodzi no mniej inteligencji do tego trzeba (27-07-2019, 06:43 PM)Dandi napisał(a): Ta zablokuj mnie za to ze kiszony bija wszystkich no nie ma przeciwagi. RE: Eventy :) - Lostt - 28-07-2019 Co za łeb z Ciebie jest chłopie, co walkę jest was dwa razy więcej ze KISZONA TOP LVLA :OOO zabijacie na hita z u exori i mr a cos pieprzysz o jakichś walkach. Druga sprawa - skrypty na niekonczonce się MW? Wtf tys jakiś jebniety czy chory na główkę? Jaki masz problem trzymać f1 i spamowac lewy przycisk myszki żeby wyspamowac m walla żeby nikt nie przeszedł? Debil nic więcej xD Podsumowujac takie eventy a ja w pracy essa grajta bijta się i enjoy Lost. RE: Eventy :) - Dandi - 28-07-2019 Ciebie to warlokami na premi zabilem taki leb jestes. Ostatnia akcja byla 3 dni temu w edron . Sciany rozgradzaly 2 grupy 1 kiszoladia 8 osob 2 od nas 4 osoby Wiec nie now ze nas jest wiecej, nas juz nie ma. Jedyne akcje teraz macie 8 na jednego. Nie chce wam sie expic ,zabijacie tylko po to aby inni nie grali I mozna bylo by zamknac serwer. RE: Eventy :) - Dennis - 28-07-2019 do zamkniecia pozdrawiam RE: Eventy :) - Pro Dziekan - 28-07-2019 (26-07-2019, 11:55 PM)Vipson napisał(a): On to robi dla nas za frajer , a my gramy za frajer . Co to ma do rzeczy? Ludzie się męczą żeby wbijać lvl/expa a tu nagle +15% i zwiększony loot . Myślałeś może o tym, żeby kiedyś np. zamknąć pi.zde? xD boli cię to, że nie każdy ma downa i tłucze wszystkich jak leci tylko woli spokojnie pograć wbijając lvl i zbierając sobie itemy xD ty i tobie podobni uważacie się za takich kozaków bo macie "skilla" w PvP tylko szkoda, że na mieście już takimi kozakami byście nie byli xD każdy gracz, czy to spokojny czy ten od PvP miał, ma i będzie mieć takie samo prawo głosu więc klaśnij się w piz.de i skończ te płacze lamenty bo nic tym nie ugrasz, a tylko większej beki dostarczasz myślącym graczom xD RE: Eventy :) - Kiszon Is Only One - 28-07-2019 Ty za to ugrasz paprochu zajeba.ny za 2 dni będziesz mógł już sobie spokojnie bocic na trup otsie 20 online w godzinach szczytu pozdrawiam. RE: Eventy :) - Ewelina Lisowska - 28-07-2019 Przed registerką na forum obowiązkowe testy iq RE: Eventy :) - Dandi - 28-07-2019 Ten Serwer jest naprawde dobrze ustawiony pod lot I exp rate. Problemem jest nie legalne oprogramowanie. Czekam na nowy serwer cos podobnego do tego tylko clinent ronowski zadnych hotkeyi zadnych botow, zadnych programow pomocniczych. Po co gm ma biegac I pilnowac graczy jezeli ronowski client rozwiazal by problem z botami , z oprogramowaniem na PvP ,wtedy zobaczyl bym, te wasze szybkie raczki. Wtedy by wyszlo kto bez ng czy elfa jest noobem a kto jest pro mimo ze bota nie ma. PS co do tego serwera to przydal by sie ewent ze skrzynka otwierasz raz dzienie cos tam dostajesz Darmowy pacc na tydzien DLA nowych graczy I jakies zjednoczenie kiszony kontra reszta serwera. RE: Eventy :) - Ewelina Lisowska - 28-07-2019 Dandi przestań wypowiadać się na tym forum XDDD RE: Eventy :) - Fugas - 28-07-2019 pozdrawiam skalniaka ktory ma -1 iq mistrz otsika i pvp fuga ale ja jestem przystnojniacha uaaaa ale ja jestem przystnojniacha uaaaa wszyscy powinni mi dziekowac za to ze zrobilem team sam i tylko sam i sprawilem ze ots postal 1,5 tyg dluzej dziekuje fugaci mistrzu a nie ma problemu nie musicie dziekowac to nic hehe wiem ze jestem mistrzem ;D a kto ma kozackiego 2paca na rece? no kto ***** no ja ***** mam no ja essa pedaly exit no ja ***** mam no ja essa pedaly exit |