![]() |
Zbieram ekipę na Testorię. - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Poza Tematem / Offtopic (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Dział: Ogólne / General (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: Zbieram ekipę na Testorię. (/showthread.php?tid=12262) |
RE: Zbieram ekipę na Testorię. - Haker - 30-11-2013 3ba być kretynem aby grac na bocie. To nie Toskania. Zbieranie ekipy na forum gratulacje hahahahahah koleś wymiatasz ! Jak jesteś kimś to ekipa sama przyjdzie do Ciebie ![]() Nie za znaczenia czy złodziej ,cham,prostak każdy może wbijać hahahaha Dobrą ekipe buduje sie poprzez zaufanie ,Bd atmosfere itd.. A nie poprzez ze ktoś jest no lifem to bedzie dobry hahahaha (29-11-2013, 02:13 PM)Nitshe napisał(a): 3. posiadanie bota pod danego klienta , bo bez bota to nie robota^ A no i bierz inteligentnych ludzi ,bo jak widać z tym kiepsko ![]() PIKO RE: Zbieram ekipę na Testorię. - Malrius Lano - 30-11-2013 Pawel akurat nie zgodze sie z Toba wiekszasc tak zwanych przez Cb zlodzieji i chamow gra lepiej niz 90% otsa Ja wole byc z zlodziejem ktory ogarnia i we 2 3 zabijemy 10 osob ktora bedzie stac i sie drzez w 10 na vt ![]() a co do zbierania ekipy na forum czemu nie Pokazuje to ze wszyscy mile widziani sa w jego szeregach RE: Zbieram ekipę na Testorię. - Haker - 30-11-2013 Każdy ma swoje zdanie ![]() Ty wolisz być ze złodziejem co ogarnia a ja wole być z dobrym kolegą co nie ogarnia ![]() Przykład motyla odzedł z dobrej ekipy jeżeli chodzi o atmsferke i dołączył do ogarków i jak na tym wyszedł?Jak Zabłocki na mydle ![]() Gra ma sprawić przyjemnośc ,pośmiać sie ,odpreżyć ale jak masz inne zdanie akceptuje ![]() Smieszy mnie jeszcze fakt ze otwarcie mówicie jakimi jesteście botami pisząc to na forum. RE: Zbieram ekipę na Testorię. - Tajkun - 30-11-2013 Powiem tyle. Jak ktos ma staly team od 3 lat+ i sie dobrze dogaduje ze wszystkimi z teamu to, to czy jest zlodziejem czy nie, nie ma tu wiekszego znaczenia. Bye ![]() RE: Zbieram ekipę na Testorię. - Lodzkiks - 30-11-2013 @bitchus signed ; )) ps sciagaj mi majkiego tu szybciutko ; ) RE: Zbieram ekipę na Testorię. - Haker - 30-11-2013 Zgadzam sie, napisałeś kilka lat a koleś bierze świeżaków. RE: Zbieram ekipę na Testorię. - Malrius Lano - 30-11-2013 Piko a powiedz mi czemu ma ktos sie kryc z tym ? kazdy wie ze ja mam Bota jak i 95% serva jak juz pisalem w poscie wyzej. co do Motyla wyszedl jak wyszedl podajac passy Adisowi tak skonczy kazdy tego nie zmienisz ![]() co do Atmosfery uwas nie bylo prawie zadnej chyba ze zaufanie (dosc dlugo siedzialem i sluchalem jak rozmawiacie) RE: Zbieram ekipę na Testorię. - Lodzkiks - 01-12-2013 @up signed /// tutaj teraz kazdy ma problemy o wielkie gufno, nawet jak napiszesz u otwarte zamiast zamkniete <sciana> RE: Zbieram ekipę na Testorię. - Nitshe - 01-12-2013 @Gorgoroth Anarchia to nie styl gry - anarchia to styl życia ![]() @Haker Jak już wcześniej wspominałem łysy impotencie , będziesz gnojony przez "ekipę z trade". Cytat: Zbieranie ekipy na forum gratulacje hahahahahah koleś wymiatasz ! Przyjdzie dobrze , nie przyjdzie też dobrze a od ciebie wszyscy w pizdu poszli. @Hex stęskniłeś się już z żyganiem skirtami? RE: Zbieram ekipę na Testorię. - Haker - 01-12-2013 ![]() Kto odszedł?Co ty piszesz mapecie..Nie miałem czasu grać to team się porozchodził i dobrze. |