Nowy serwer - Novara - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Ogolne (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Nowości / News (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Nowy serwer - Novara (/showthread.php?tid=15190) |
RE: Nowy serwer - Novara - Boyakaaa - 18-09-2020 Beeka z lukasze jakbym grał to na bank jedną z atrakcji tego otsa by bylo gnębienie jego śmiesznych botów RE: Nowy serwer - Novara - Brzymek - 18-09-2020 (17-09-2020, 10:58 PM)Ron Tiger napisał(a): copy wklej kazdy potrafi xd Za samo szczekanie, że masz 160kk w niecałe 2 tygodnie od startu i ch.uj wie ile powystawiane na markecie i w domkach po śmiesznych cenach powinieneś dostać delete z bomby. Jakbym miał tu GM'a to bym cie wytropił i zagnębił permabanami w kilka minut i to nie tylko za to, że bocisz 10 charami jednocześnie. Jeszcze te pękanie pośladków i oskarżanie, że gm komuś rzuca itemy... no po prostu xD Nie pozdrawiam RE: Nowy serwer - Novara - Lukasze - 18-09-2020 dokładnie potwierdzam wszystko przelew na odpowiednie konto co miesiąc już nie wystarcza ktoś płaci chyba więcej RE: Nowy serwer - Novara - Jazda - 18-09-2020 Zawsze byłem przeciwko lukashe i uważałem że jest największą zakałą tego otsa ale teraz niestety ma rację i nie ma co zaprzeczać RE: Nowy serwer - Novara - Ron Tiger - 18-09-2020 (18-09-2020, 01:39 AM)Brzymek napisał(a):(17-09-2020, 10:58 PM)Ron Tiger napisał(a): copy wklej kazdy potrafi xd RE: Nowy serwer - Novara - Kiszon Is Only One - 18-09-2020 Po pierwsze to nie zabiłem 20 kingów tylko 6. Po drugie nie zlociłem 5 itemów tylko 6. A po trzecie nie masz dla mnie hajsu no to mordo cześć, pracownik roku. RE: Nowy serwer - Novara - Kkkk - 18-09-2020 Dawaj te screeny a nie tylko ***** kocopoly RE: Nowy serwer - Novara - Janko Poduszka - 18-09-2020 Piszę to zupełnie obiektywnie, bez sugerowaniem się znajomościami czy emocjami. Jakbyś Brzymek miał gma frekwencja była by jeszcze mniejsza, zrobiliście eka zupełnie op na początku, postacie wybocone i po dłuższej chwili został nieco zmieniony, bez sensu w trakcie gry zmieniać tak istotne rzeczy (po ptokach) Robisz wszystko pod siebie, to sobie sam graj. Bitcoin- nie czujesz klimatu który stworzył czupryna i matem. Twoje edycje są kompletnie nietrafione, gdyby nie dwie ekipy które śledzą projekt od początku grało by tu po 30 osób maksymalnie, i myśle że dlatego głownie ulegasz im wpływom. No i najlepsze, dlaczego nie macie nowych graczy, a rpgowcy kończą gre po 2dnicach. Ilu to się poznało weekendowych grajków którzy stanowili nawet w miarę liczne grono. Boty... Boty... Boty... 12 godzin na bocie? Teraz to żaden problem. Kiszony biegające na spekcie z botem na mr, spoko. Jak zrobiłeś bombelka i nie masz czasu na gre to zajmij się wychowaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Totalnie sprzeczne z polityką rona jest to, nawet widzę przyzwolenie na tego bota, a obsługa jedyne co mi może powiedzieć sory bro mam związane ręce. Poszło to w zupełnie w złą strone, jest też część społeczności która już żegna się z projektem na dobre. Także bitcoin nie polecam allegrowicza i jak nie weźmie się osoba zupełnie obiektywna za otsa to nici. Nowy serwer- kupie se pakiecik startowy, odpale se bocika na smoczyce i tak będzie wyglądała każda kolejna edycja, a powiem że jest mnóstwo osob które po cichu pragną stały serwer na wzór toska. Pozdrawiam RE: Nowy serwer - Novara - Milerson - 18-09-2020 Ek od kilku edycji dostaje nerfa, od nerfa exori vala, do nerfa ogólnej siły obrazen o 5% na tej edycji, a chłopy i tak powiedzą że Brzymek robi serwer pod siebie xD i ta, tylko "Kiszony" biegaja na skrypcie na m ringi, nikt wiecej go nie uzywa RE: Nowy serwer - Novara - Mr Ronii - 18-09-2020 zabawnie sie czyta jak nawet randomy pisza moje slowa w kierunku mojej ex-ekipy czyt. brzymka i millera zamknijcie tego otsa, wstydu oszczedzcie edit janko masz racje, bardziej emocjonujacy obecnie jest nowy swiat w plemionach niz kolejny zdechly serverek na podstawie "starego klimatu" XD |